Feina d’estiu

RECOMANACIONS FEINA D’ESTIU CATALÀ 4t ESO – CURS 2015-2016

 

L’alumnat que ha aprovat amb un suficient o bé al juny i té previst estudiar batxillerat és convenient que, per començar el proper curs amb un mínim de garanties, facin (sense solucionari)  el dossier proposat i un cop acabat, el corregeixin. També seria convenient llegir una de les lectures proposades i fer el treball que esmentem.

Aquells estudiants que no cursaran batxillerat però que volen repassar la matèria, poden fer també les feines que plantegem.

Aquests deures d’estiu són OBLIGATORIS pels nois i noies que han suspès la matèria i els hauran de lliurar el dia de l’examen de setembre. Caldria que fessin el dossier sense el solucionari i posteriorment corregissin tots els exercicis.

– Quadern de vacances. Llengua 4t ESO, ISBN: 978-84-307-4589-0. Editorial: Editorial Teide, S.A.

 

– També fóra interessant llegir un llibre: Si aneu al portal LLENGUA CATALANA de la web del centre, entreu a 4t. ESO /Lectures recomanades i hi trobareu un llistat de 10 llibres. Trieu-ne un, llegiu-lo i feu un petit treball, amb els continguts següents:

  • Informació sobre l’autor.
  • Resum de l’argument.
  • Temps i espai en què transcorre l’acció.
  • Descripció dels personatges més importants.
  • Valoració general del llibre.

(Tots aquests llibres els trobareu a la LLIBRERIA ILLA, de l’avinguda Llibertat, 20. Com a alumnes de l’INS Aiguaviva, us faran descompte.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en 2n ESO, Feina d'estiu, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.